Camere anti-hoți - protejați-vă proprietatea

Publicat: feb 20, 2018

Categorie: Articole

Când deținem ceva, fie că este vorba despre o casă, o mașină sau un magazin, este normal să vrem să-l protejăm. Nu este nimic mai rău decât să ajungeți la un magazin jefuit sau să căutați o mașină fără rezultat, ea demult nemaifiind acolo unde ați lăsat-o. Vi s-a întâmplat ceva de genul acesta? Doriți să preveniți acest lucru sau să obțineți dovezi pentru poliție și compania de asigurări dacă se întâmplă acest lucru? În acest caz, este momentul potrivit pentru o cameră anti-hoți.

Nu numai persoanele private și oamenii de afaceri, ci și multe orașe, municipalități și chiar Poliția din România folosesc camerele anti-hoți. Cu siguranță este o idee bună să fiți atenți atunci când faceți alegerea și să apelați la furnizori autorizați care, în caz de nevoie, pot oferi service-ul necesar.

CAMERELE PENTRU ANIMALE VS. CAMERELE DE PROTECȚIE

Pe piață există multe tipuri de camere de vânătoare. Unele se mândresc cu utilizarea lor universală, altele sunt concentrate pe un scop specific. Cum se deosebesc una de cealaltă și cât de mult contează? Aceasta este o întrebare pentru dvs. Dacă aveți de gând să protejați un spațiu în care puteți ascunde camera de vânătoare în mediul natural, puteți alege, de asemenea, o cameră de vânătoare concepută pentru observarea animalelor. Dimpotrivă, atunci când este plasată în magazin, cu siguranță vă vor interesa aspectul și dimensiunea, deoarece acolo probabil nu va fi ușor de ascuns o cameră cu camuflaj.

Principalul atribut important pentru dumneavoastră este iluminarea. Pentru a vă proteja proprietatea, este necesar să alegeți o cameră anti-hoți cu o lungime de undă invizibilă de 940 nm, pe care ochiul uman nu este capabil să o vadă și hoțul nu are nicio șansă să găsească și să distrugă dispozitivul - camera nu este vizibilă privirii directe nici în întuneric total. Unele camere au un bliț invizibil care îmbunătățește calitatea fotografiilor realizate. Lipsa zgomotului este de asemenea evidentă.

PARAMETRI

Ceea ce v-ar mai putea interesa la camerele anti-hoți este viteza de captare a imaginilor și a senzorului de mișcare. Aveți grijă atunci când faceți cumpărături: producătorilor le place să exagereze cu cea mai mare viteză de capturare, dar la o cameră anti-hoți bună aveți nevoie doar de 0,5 până la 1 secundă. O viteză mai mică poate fi problematică pentru funcționarea normală a camerei, iar orice viteză mai mare este redundantă. La o cameră anti-hoți cel mai important este să poată fotografia bine intrușii, de preferință în centrul fotografiei. Pe de altă parte, senzorii de mișcare sunt practic aceiași pentru toți producătorii, cu greu puteți greși în alegere. Doar să nu vă lăsați păcăliți: intervalul standard este de 12 - 16 m. Există, de asemenea, dispozitive cu o rază de până la 25 m, dar obiectul observat este de obicei dificil de recunoscut în fotografii.

MODULUL GSM – PENTRU O MAXIMĂ VEDERE DE ANSAMBLU

Camerele pentru protecția proprietății le puteți găsi cu modulul GSM - fotografiile vor fi trimise instantaneu prin MMS la telefonul mobil sau prin e-mail. În plus vor fi salvate în mod normal pe cardul SD din cameră. Pentru modulul GSM este necesar să cumpărați o cartelă SIM cu transmisie de date, de preferință una pe care o puteți reîncărca regulat. Aceasta nu este o investiție suplimentară foarte mare și poate fi cu adevărat utilă în protejarea proprietății dvs. – în timp real, cu o întârziere minimă, veți ști ce se întâmplă în zona dvs. protejată. Astfel puteți lua măsuri cât mai repede posibil.

Dacă vă cumpărați o cameră anti-hoți ca prevenție, modulul GSM nu este o necesitate, dar în zonele aglomerate, cu istoric de intruziune sau incidente similare, cu siguranță îl recomandăm.