Compari.ro - ghid autentic de shopping
NOUTĂȚI PE BLOGUL NOSTRU

Aveți de gând să vă cumpărați o cameră de vânătoare, însă ați prefera s-o încercați mai întâi în practică? În acest caz aveți posibilitatea de a împrumuta o cameră de vânătoare.

Cât costă împrumutarea unei camere de vânătoare?

Prețul închirierii este 69 lei / săptămână

Cum funcționează împrumutul camerei de vânătoare?

În formularul de mai jos completați informațiile despre adresa dvs. iar noi vă vom trimite camera de vânătoare la valoarea prețului de achiziție, precum și contractul de împrumut semnat. Când veți dori să returnați camera de vânătoare, puteți să ne-o trimiteți prin poștă, împreună cu contractul semnat și numărul de cont completat. La acest număr vă vom trimite diferența dintre plata livrării și prețul de închiriere. Perioada împrumutului începe din ziua livrării pachetului și se încheie în ziua în care ne este trimis coletul. Timpul transportului camerei de vânătoare nu este inclus în perioada de închiriere.

Ce fel de camere de vânătoare pot fi împrumutate?

În prezent există posibilitatea închirierii următoarelor camere de vânătoare:
Bentech TC05
Bentech 2.6CM
Ltl Acorn 3310A
Ltl Acorn 5310MG

Cum procedați dacă doriți să păstrați camera de vânătoare?

Ați plătit deja prețul integral al camerei de vânătoare, astfel încât puteți s-o păstrați fără plată suplimentară. În cazul în care doriți să vă procurați o altă cameră de vânătoare din oferta noastră, scădem din prețul noii camere de vânătoare valoarea închirierii.