Compari.ro - ghid autentic de shopping
NOUTĂȚI PE BLOGUL NOSTRU

ÎNTREBǍRI REFERITOARE LA COMANDĂ

Cât durează livrarea comenzii?

Comanda se expediază în termen de 24 de ore de la achitarea produselor sau se efectuează cu plata la livrare. Excepție fac produsele care nu sunt în stoc – la aceste produse data când devine disponibil este notată în descriere.

Cum pot achita comanda?

Plata poate fi efectuată în trei moduri:

- În numerar la livrare sau la colectarea de la unul din punctele Coletăriei
- Cu cardul, on-line, prin intermediul GoPay
- Prin transfer bancar

Pot colecta produsele personal?

Comanda se poate ridica de la oricare punct al Coletăriei. Informații suplimentare despre punctele de colectare găsiți AICI.

CARE ESTE PROCEDURA IN CAZ DE RECLAMAȚII?

Oferim o perioadă de garanție de 24 de luni. Dacă nu sunteți mulțumiți de produs, contactați-ne mai întâi la adresa de e-mail: info@camera-vanatoare.ro
În 90% din cazuri reclamația este revizuită și sunt luate măsurile necesare într-un termen de doar 7 zile.

ÎNTREBǍRI REFERITOARE LA PRODUSE

Țineți cont în primul rând de utilizarea preconizată. Dacă aveți magazin și doriți să-l țineți sub supraveghere, alegeți-vă o cameră de vânătoare cu modul GSM rapid. Dacă iubiți natura și vă doriți fotografii speciale, alegeți un dispozitiv cu imagini de calitate, cu rezoluție înaltă. Personalul nostru vă va sfătui cu drag, atât prin e-mail, cât și personal la magazin.

Cum camuflez camera de vânătoare?

Depinde foarte mult de mediul în care se va afla camera de vânătoare. În primul rând, e bine să nu spuneți nimănui că v-ați achiziționat o cameră de vânătoare. Nu amplasați niciodată dispozitivul la nivelul ochilor oamenilor adulți, ci puneți-l la înălțimea de aproximativ 2 metri. În natură încercați să înconjurați camera de vânătoare cu frunze și crengi, însă acestea să nu împiedice fotografierea mișcării. La magazin camuflați camera de vânătoare cu alte obiecte sau amplasați o machetă ușor vizibilă, datorită căreia camera de vânătoare funcțională, ascunsă, va fi mai în siguranță.

Cât rezistă bateria?

Totul depinde de tipul bateriilor utilizate și de numărul de baterii necesar pentru camera de vânătoare. Majoritatea dispozitivelor folosește patru baterii, de aceea dacă doriți să creșteți durata lor de viață și dacă este posibil, amplasați în camera de vânătoare mai multe baterii (8 - 12 buc.). Cu 12 baterii, camera de vânătoare poate rămâne funcțională chiar și 1 an.

În fața obiectivului se mișcă o rotiță roșie, este vorba despre o defecțiune?

Nu. Este diafragma IR care se setează automat după introducerea bateriilor.

Camera de vânătoare se oprește imediat după pornirea display-ului.

Asigurați-vă că este introdus cardul SD în dispozitiv. Majoritatea camerelor de vânătoare nu funcționează fără el, cel mult se aprind pentru scurt timp.

Camera de vânătoare fotografiază doar în cursul zilei.

Controlați bateriile din camera de vânătoare, cel mai probabil sunt descărcate. În timpul zilei, camera de vânătoare consumă mai puțină energie, bateriile probabil nu mai sunt suficiente pentru fotografii de noapte.

Camera de vânătoare scurtează înregistrările video în timpul nopții, de ce?

De vină pot fi din nou bateriile descărcate care nu mai fac față filmărilor de noapte.

Am configurat trimiterea de MMS, dar nu le primesc.

Controlați dacă ați dezactivat funcția PIN de pe cartela SIM din camera de vânătoare, eventual treceți din nou prin setări. La cartelele SIM noi, activarea de către operator durează până la 24 de ore. Dacă aveți cartela SIM de mai mult timp, verificați dacă aveți suficient credit pe ea.

MMS din camera de vânătoare vin în mod neregulat, lipsesc imagini.

Problema este cauzată probabil de semnalul slab sau fluctuant. Încercați să mutați camera de vânătoare într-un loc cu semnal mai bun, în caz de nevoie încercați un alt operator.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă ajutăm cu drag la magazin sau pe adresa de e-mail info@camera-vanatoare.ro.