Compari.ro - ghid autentic de shopping
NOUTĂȚI PE BLOGUL NOSTRU

Binoclu și vedere pe timp de noapte

Aici vei gasi binocluri binoculari si monoculari care te vor ajuta cu orientarea ta ziua si mai ales noaptea. Oferă vedere color în timpul zilei, alb-negru în modul noapte. Puteți mări și micșora după cum doriți. Astfel de dispozitive sunt potrivite pentru multe activități în aer liber (pescuit, vânătoare, drumeții, plimbări cu barca, camping în sălbăticie, vizionarea naturii), dar și pentru căutarea persoanelor căutate.

Ce înseamnă de fapt vederea pe timp de noapte? Un astfel de dispozitiv în întuneric folosește lumina reziduală și o amplifică pentru a o face mai vizibilă pentru ochiul uman. Dacă există încă puțină lumină reziduală, folosesc lumini vizibile și invizibile - 850nm sau 940nm. Cu cât numărul lungimii de undă este mai mare, cu atât strălucirea este mai puțin vizibilă.

Atunci când alegeți, concentrați-vă întotdeauna pe numărul de baterii, care depinde de durata dispozitivului. În plus, dimensiunea maximă a cardului SD introdus, zoom, calitatea foto și video și rezistența la apă.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza